Do sada smo vam otkrili potencijalne razloge zašto ste još uvek nesrećne i kako da to promenite, ali i brdo saveta zašto je sasvim u redu biti singl!
A sada smo pitale i muškarce kakve devojke najviše vole, odnosno kako izgleda “idealna” žena za njih kako bismo uporedile koliko se naša mišljenja razlikuju od njihovog i po ovom pitanju.
Vama ostavljamo da to sami procenite nakon što pročitate odgovore koji su bili zabavni, maštoviti i iskreni. Pa krenimo redom:

“Super devojka je ona koja te istovremeno gura u smerovima za koje ni sam nisi znao da si sposoban, a isto tako sprečava te da radiš stvari za koje nisi sposoban.”

“Čini te boljom, jačom i srećnijom osobom, a uopšte joj to nije svesna namera. Zasmejava te kad nema šanse da te neko nasmeje, a ti se trudiš da uzvratiš to u svakoj prilici.”


“Zna da je voliš i ne koristi to.”

“Trudiš se da je zaslužiš.”

“Ne postoji idealna žena, baš kao ni idealni muškarac. Pravi cilj je naći nekoga ko te voli usprkos svim manama.”

“Brižna prijateljica, vredna i uredna žena, ali bad girl samo u krevetu.”

“Moja savršena žena ima oči poput letećih tanjira, velike i bleštave. U njima rado izgubim svoj put, ali pronađem sreću.

“Noću je divlja životinja, danju divna svetinja. Volim kad mi dopusti da joj poklonim svu svoju ljubav.”

“Stabilna, zgodna, večna podrška.”

“Moja devojka.”

“Idealna žena – zgodna i pametna, zanimljiva, mudra, ali i duhovita. Koja može popiti, koja će pogledati i super seriju, dobar film, ali i zanimljivu utakmicu. Ona koja nema celi život isplaniran, već koja donosi neke odluke ad hoc. One važnije bolje da isplanira jer ja verojatno neću.”

“Zabavna, vredna, opuštena, pametna i društvena.”

“Snažna duhom, nežna, ženstvena, jednostavna, strastvena, senzualna, seksualna i inteligentna – da se može razgovarati s njom.”

“Inteligentna, iskrena, spremna na kompromis, otvorena, pozitivna, podržava moje ciljeve, ali ima i svoje. Ne mora biti prelepa, jednostavno mora da bude barem približno luda kao ja.”

“Ona koja se ne boji biti drugačija i pokazati ranjivu stranu. One ‘lutke’ s Instagrama su ionako samo za… gledanje :).”