Čudo za dva mjeseca
U avgustu ove godine Ana je odlučila da hitno nešto mora poduzeti s obzirom da su joj rezultati bili poražavajući. Pretražujući Internet za alternativnim lijekovima, naišla je na ime travara Mirsada Krnjića koji je veoma poznat i u Beogradu gdje je uspješno izliječio brojne dijabetičare.

– Jedan od izliječenih je i Mišo Vučković, koji je bio direktor bolnice u Americi i preko kojeg je počeo moj proces liječenja Mirsadovom terapijom. Bio je 29. avgust kada sam posjetila Mišu i njegovu suprugu Anu. Oni su mi detaljno ispričali kako je tekao Mišin proces izliječenja i čega se Mišo sve pridržavao da bi terapija djelovala što brže i izliječenje trajalo što kraće. To se najviše odnosilo na ishranu i izbacivanje pojedinih namirnica u toku liječenja – priča Ana.


Ana je od Miše, osim savjeta oko upotrebe terapije dobila i odštampani plan ishrane koji je primjenjivala u liječenju u kombinaciji sa Mirsadovim čajevima i sirupim.

– Već na polovini prve terapije moje zdravstveno stanje se popravilo. Pila sam sirup i ujutro bio pojela dva lista čuvarkuće, i šećer je lagano počeo da se smanjuje. Na početku druge terapije, iznos šećera je prepolovljen. Počela sam smanjivati tablete , a od prije deset dana sam ih potpuno izbacila. Moje vrijednosti šećera su sada i bez tableta u normali, kreću se između 4 i 5 jedinica i sigurna sam da će tako i ostati. Moram da napomenem da sam za ova dva mjeseca smršala 14 kilograma, što me je pored mog izliječenja od dijabetesa, jako obradovalo jer su svi primjetili na meni veliku pozitivnu promjenu i da mnogo zdravije i svježije izgledam – zadovoljna je Ana.

Kako kaže, pored svega navedenog, njen energetski nivo je neuporedivo veći nego prije početka Krnjićeve terapije.

– Zahvaljujući Mirsadovoj terapiji data mi je šansa za moj novi i zdravi život, bez ove podmukle i opake bolesti. Suprug mi je bio velika podrška, jer je jeo ono što ja nisam smjela. Željela bih da posebno naglasim da je moje svjedočenje najmanje što mogu da učinim kako bih pomogla drugim ljudima koji imaju problem sa dijabetesom, ali i kao znak velike zahvalnosti Mirsadu Krnjiću, Ani i Miši Vučković, i poželim im da sa još većim uspjehom nastave svoju plemenitu misiju – rekla je Ana Pešić.

izvor:aura