Nisam mogao da zaspim. Šetao sam po kući i pitao se da li sam normalan. Za to vreme kurac me je ubeđivao u suprotno. Zamišljao sam kako je odvodi u sobu, skida uživa u njenom telu. Izdrkao sam a uzbuđenje me je još držalo. Stigla je kući oko dva . Dočekao sam je na vratima. Čudan osmeh joj je lebdeo licem. Kako.. šta?

Pa sve ono što si tražio, zadatak obavljen, reče mi. Pričala je i otišla u spavaću sobu da se presvuče. Išao sam za njom i zapitkivao. Da popili smo piće u restoranu, večerali i onda više nije mogao da čeka. Otišli smo u njegov apartman… Tada je skinula haljinu. Nema gaćica. A gde su ti gaćice?


Zadržao ih je za uspomenu. Gledao sam je onako golu, sveže izjebanu i htedoh i ja da je pojebem. Nije mi dala. Preumorna sam a i još malo ljuta na tebe zbog ovog večeras, odgovori mi. Prihvatim mada mi nije lako, sam sam tražio. Još jednom sam ga izdrkao pre spavanja.

Masimo je sutradan sijao. Čak mi je u pauzi rekao kako imam vulkan od žene, kako je neverovatna u krevetu. Palilo me je to što slušam, ali s’ druge strane, mislim se ovaj nije normalan. Kao da priča drugu kako je jebo neku ribu a ne mužu kome je predhodnu noć jebo ženu. Još uvek izmešanih osećanja, shvatio sam da mi ova situacija uopšte ne smeta naprotiv.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI