Jedan dan sam obukla seksi, ali ipak konzervativno odelo i otišla u crkvu. Ostala sam celu misu, a kad je bilo gotovo, došla sam do njega. Prošlo je pet godina od kad smo se zadnji put videli. Pazila sam da budem slatka i jednostavna, a potom sam otišla. Nakon toga me zvao po deset puta dnevno, i tako cele nedelje. Ja sam ga samo ignorisala. Na kraju sam ja nazvala njega i otišli smo na ručak.

Potom smo nedeljama razgovarali na telefon i odlučila sam ga pozvati kod sebe. Želela sam napraviti pravu atmosferu, ali da ipak ne upućuje na seks. Izribala sam celu kuću, istuširala sam se i obukla nešto pomalo seksi, pripijeno uz telo. Skuvala sam nešto fino ako bude gladan. Upalila sam televizor i nekoliko lampi. Cilj mi je bio postići ugođaj kao da baš provodim ugodne večeri kući. Za svaki slučaj sam stavila čiste plahte na krevet.


Pričali smo i pričali i tada me je poljubio. Pravila sam se da to ne želim, da me teško dobiti. Ali, malo po malo sam ga pustila da me lomi, celim putem do spavaće sobe. Seks je bio fantastičan. Goreću u paklu zbog ovoga što sam napravila.