Seks s učenicima

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tokom razgovora rekla, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to, što s učenicima radi bilo pogrešno i da je (možda) zakonom kažnjivo. Međutim, njeni seksualni apetiti rasli su s svakim sledećim momkom s kojim bi provodila nekoliko sati.


“S svakim sledećim sastankom želela sam još! Seks mi se osladio i nisam razmišljala na posledice. Tada, jedne večeri dok sam s vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF””.

Bilo ju je sramota svog neznanja, ali je ipak htela da čuje šta znači MILF. Kada je saznala, u isto vreme bila je i sretna i tužna. Osećala se prljavo, ali isto tako, nije mogla reći ne. Štaviše, njeni apetiti za seksom do te mere su porasli da je tokom dana godišnjeg odmora učenike pozivala u svoj dom. Po prvi put u svom životu imala je seks s dvojicom muškaraca, odnosno tinejdžera, i kako kaže: “I bilo je vreme!”.

Danas je Maja, i dalje, profesorica biologije, ali daleko od BiH. Danas je upravo ona profesorica koja je najomiljenija među muškim učenicima. Danas je Maja, kao i što je bila pre, nezasita MILF-ica koja o posledicama ne razmišlja i u svakom danu, kao da je posljednji, sebično uživa.