Sreća nakon razvoda

Već pet godina Maja nije u braku. Kao dve odrasle i racionalne osobe, suprug i ona su odlučili da se rastanu. Ni on, a ni Maja, jedno drugom nisu pružali dovoljno pažnje, ljubavi, seksa… Samo su mučili jedno drugo.


“Tada, nakon razvoda, postala sam MILF iako u početku nisam ni znala šta to znači”, kroz osmeh je rekla Maja.

Kao profesorica bilogije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim mladalačkim izgledom, izazovnim oblaćenjem i velikim kukovima, Maja nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Muškarci, odnosno tinejdžeri nisu krili divljenje njenim izgledom, krupnijom ali senzualnom građom. Znala je. Nije se protivila. Štaviše, uživala je.

“Znam da su to tinejdžeri, deca… Ali da sam u njihovim očima privlačna, mnogo mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo”, tvrdi Maja.

Sve je odmaklo kontroli onda kada su njeni učenici, ali i oni kojima nije predavala, počeli da šalju zahteve za prijateljstvo na Fejsbuku. Neki su samo ‘lajkovali’ njene fotografije, koje su više otkrivale nego skrivale, a neki su, oni malo hrabriji, slali poruke, zvali na piće, na vožnju…

Profesorici biologije je sve to laskalo i dizalo joj samopouzdanje. Kako i sama kaže, to joj je falilo, da se oseća potrebnom i poželjnom. Pa je tako pristajala na njihove ponude. U skrivenim kafićima, pretežno van Tuzle, ispijala je piće s svojim učenicima. Doterivala se za njih. Na Maji je uvek, na svakom sledećom sastanku, bilo nešto kraće i uže.

“Nemate pojma kako je lep osećaj kada vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su itekako prijali”, rekla je Maja s dubokim uzdahom.

NASTAVAK