Hoćeš? Nisam nista rekla ali sam uzela tu stvar u usta i kako sam znala da ga ne povredim zubima. Prvi put. Uživao je videla sam a ja sam se trudila da mu bude lepo. Onda se podvukao od mee i počeo da me lize dok sam ja njemu pusila. 69. Osećala sam se da ću eksplodirati, lizao me je žestoko, ja sam uzimala njegov …sto jače i više…Okrenuo me je na leđa, raširio me i počeo je da ulazi..prvo malo, pa malo više dok nije ušao ceo.

Glasno sam uživala i preglasno da je nekad morao da mi rukom začepi usta. Stegla sam ga butinama i rukama i poželela da se ovo nikad ne završi uz glasne uzdahe.. On je ubrzavao a ja sam osećala da sam ispunjena tom njegovom velikom batinom i da mi je ovo ustvari prvi put. Dok mi je nabijao ljubio me je po vratu, grudima, mrsio kosu …


Posle nekog vremena me je okrenuo i ušao otpozadi. Uhvatio me je za kukove i počeo žestoko da se nabija. Stavio i je ruku na usta da ne vrištim i ubrzavao, a ja sam izluđivala. Prelepo je. Nekad bi me jako pljesnuo po guzi…a posle toga ponovo je bio na meni i u meni i pitao me gde bi zelela da svrši..pa gde želiš? Među tvojim sisama.rekao je. Samo sam se poonudila. Stavio ga je među njih i skupio ih. Nisam probala ovo nikada i bilo je lepo, uživala sam. Posle nekog vremena osetila sam toplu tesžcnst kako me prska po bradi, licu, vratu i sliva se. Osetila sam i ukus, bilo je toga svuda. Posle svega smo seli i pričali.