Sišla sam i pozvonila, on je otvorio. Imao je na sebi šorts i majcu. Ušla sam i videla da njegove supruge nema. Pitala sam gde je, a on je rekao da je otišla na jednu udalljeniju “rajsku” plažu sa nekom njenom poznanicom a on će im s ekasnije pridružiti. Osetila sam se glupo, ali me je pozvao da sednem i ponudio kafom, pićem…ma hajde, sela sam, krenulo je ćaskanje, da li imam dečka, odakle smo.rekao mi je da su u braku 24 godine dece nemaju, da su iz Beograda…posle oko pola sata sam ustala da idem gore ali mi je on rekao da me želi odmah i sada i da sam mu se dopala na prvi pogled! Rekla sam da prvo on je oženjen a drugo uopšte za sebe ne mislim da sam lepa.

Prelepa si..imaš sve što jedna lepa žena treba da ima…što se vidi mala,..uhvatio me je za ruku, privukao i poljubio, gurnuvsi mi jezik do grla..htela sam da ga odgurnem ali sam ga samo zagrlila dok me je ljubio milujćci me svuda. Ljubio me je po vratu. Imala sam kratku letnju haljinu na sebi i osetila sam kako je podiže. Samo sam poslusno podigla ruke i pustila da mi je skine. Ostala sam u gaćicama i brusu.


Poveo me je do kreveta i počeo da me ljubi svud skinuvši mi brus, uzivao je u mojim grudima, grickao ih ljubio i mesio. Majstorski je to radio. Spustao se lagano ližući me po stomaku, samo mi je smakao gaćiće i pčeo dole da me lize. To me je raspametilo, prelepo je bilo…Skinuo ih je i ostala sam gola…Zestoko me je lizao, gurao mi je jezik, pa jedan prst pa dva..glasno sam uzivala..Ustao je i skinuo majicu i sorts. Ugledala sam njegov ukruceni …. koji je bio duplo veci nego kod mog bivseg decka. Ponovo je legao pored mene i nastavio da me lize. Dugo. Raspametila sam se. Pitao me jesam “pusila” nekad. Nisam naravno.

NASTAVAK