Nisam nikad o sebi mislila da sam lepotica, nisam bila manekenski tip, uvek je tu imalo “malo viška” i od napred i od pozadi što me je činilo inferiornom pred drugim devojkama koje su bile vitke i imale manekenski stas. Ubeđivanje drugarica i starijih udatih žena da muškarci vole obline, velike zadnjice, jake noge i velike grudi nije pomoglo..i tako sam do svoje 19 te imala tri veze, u poslednjoj doživela i prva iskustva u sexu.

Na more sam otšsla sa dve drugarice, koje su imale momke ali su oni ostali u gradu zbog posla. Smestile smo se, dani su počeli da se nižu, plaža, izlazak, plaža..malo izgorele pa preplanule. U vili ispod našeg apartmana se smestio bračni par od nekih pedesetak godina. Žena je bila prezgodna i lepa za svoje godine a i njen suprug koji je izgledao odlično za svoje godine.


Moje drugarice su ga komentarisale svaki put kad prodjemo pored njihovih vrata ili kad ga vidimo, on bi se uljudno javio i mi bi otišle. Nisam obraćala paznu na njega. Osmog dana naseg letovanja sam ostala u apartmanu dok su njih dve otišle na plažu. Videla sam njega kako se vraća verovatno iz prodavnice jer je nosio kesu koja se u toj radnji dobija. Spazio me je i pozdravio. Pitao je što nisam na plaži. Rekla sam da ću popodne. Pozvao me je da svratim dole na piće ako hoću. Reko što da ne, prejako je sunce, dobro će doći mao druženja i razgovora sa ovim parom.

NASTAVAK