Astrološki kalendar može da ponudi neki uvid u to šta žena očekuje od ljubavi isključivo na osnovu datuma kada je rođena.

Ovan

Ovan žene su naivne do te mjere da one mogu imati previše povjerenja. Ali, one dobijaju sve što požele, jer su mlade u srcu i uživaju u avanturama na svakom koraku, tako da je svaka zajednica sa ženom u znaku Ovna vrlo stimulativna. Voljeti ženu Ovna, mogu samo snažni muškarci koji znaju da odgovore agresivnoj prirodi ovog znaka. Ovan žena je nezavisna i konkurentna.

Bik

Bikovi žene skrivaju svoja osjećanja sve dok ne odluče da pokažu ko su, tako da kada volite ženu rođenu u znaku Bika važno je zapamtiti da njima treba vremena. One žive za stabilnost, tako da morate biti tu za duge staze.

Blizanci

Blizanci djevojke su uvijek u pokretu i žele da ih stalno pokrećete. One su radoznale. Voljeti ženu u znaku Blizanaca, morate biti u stanju da održite korak sa njom, pratiti je u stopu inače će njoj sve brzo dosaditi.

Rak

Rak žena je obično hodajuća kontradikcija – srdačna i hladna. Ona odiše jakim držanjem, ali su meke kao svila u svojoj unutrašnjoj strani. Dakle, kada volite djevojku rođenu u znaku Rak, važno je da zante da “oljuštite” te slojeve. Kada vas ona konačno pusti u svoj svijet shvatićete da, iako su njena osjećanja promjenljiva, ona naglašava ljubav i romantiku prije svega.

Lav

Žena rođena u znaku Lav je harizmatična i prolazi kroz život sa zavidnim smislom za humor. Ona daje sve za svoj odnos. Kada se zaljubite u djevojku rođenu u znaku Lav, ona će biti najodanija djevojka koju ste ikada imali. Ukoliko slomite njeno povjerenje, kada vas napusti nikada se neće vratiti.

Djevica

Djevice djevojke su brižne i empatične, ali mogu biti malo nezgodne. One nikada neće postati cinične, bez obzira na to koliko puta slomite njihovo srce. One uvijek počinju odnose ispočetka i ne dozvoljavaju dosadašnjim iskustvima da pomute njihove presude.

Vaga

Vage često fokusiraju mnogo svoje energije na pronalaženje ljubavi. One imaju otvoren stav prema spoljnom svijetu, često kriju kako se zaista osjećaju poslije životnih razočarenja. Kada volite Vagu, važno je zapamtiti da one imaju velika očekivanja, a ako ih ne ispunjavate, one mogu postati povučene.

Škorpija

Škorpije su stare duše, i kaže se da su jedan od najmoćnijih znakova. One su veoma strastvene, tako da je svaka zajednica sa Škorpijom intenzivna i dramatična. Kada volite Škorpiju morate joj dopustiti da kontroliše stvari. One imaju tendenciju da skrivaju svoja prava osjećanja.

Strijelac

Strijelčevi su najoptimističniji od svih znakova. One žive za avanturu i slobodnog su duha. Teško je vezati Strelca djevojku, jer ona ima stalnu potrebu da istražuje. Ako uspjete da uskladite želje možete postati ravnopravan partner u vožnji svog života.

Jarac

Jarčevi žene su strpljive i ambiciozne. Oni imaju tendenciju da rade iznad svega u životu, i treba da nauče kako da izbalansiraju posao i ljubav. Jarčevi ne vole prolazne odnose i uložiće mnogo da budu sigurne da njihova veza ide na duge staze.

Vodolija

Vodolije su jedinstvene, brzi mislioci koji koriste svoju ekscentričnu taktiku kroz život. One provode mnogo vremena u svom umu, često se povuku iz odnosa ako nisu shvaćene. Kada je riječ o ljubavi prema Vodolijama, važno je da joj partner omogući da bude nezavisna.

Riba

Ribe su tajanstvene i osjetljive. One provode veći dio svog života birajući… Uglavnom između dvije staze. One imaju tendenciju da žive u fantaziji i vide stvari kako žele da ih vide, prije nego kao što zaista jesu. Kada je riječ o ljubavi djevojke u znaku Ribe, važno je da je podržite u svim njenim nastojanjima, ma koliko beskorisni mogu biti. Potrebno je da budete osjetljivi i romantični. Riba djevojka će vas naučiti šta je ljubav kao nijedan drugi znak, sve dok joj uzvraćate ljubav.

Korišćenje zodijaka da znate kako da volite može biti nevjerovatno korisno. To daje prozor u dušu žene, koju muškarac voli.

 

Izvor: zenskimagazin.rs

Objava Horoskop otkriva: Šta žene očekuju od ljubavi na osnovu datuma njihovog rođenja pojavila se prvi puta na Zenski.Ba.