Saznjate šta to pokreće njegov horoskopski znak i čemu to nikako ne može da odoli-

Ovan

Muškarca u znaku Ovna pokreće seks. On je sportista, voli izazov i uvek voli da se nadmeće u svemu. Napraviće pravi vatromet u krevetu, ali će bit i podjednako eksplozivan u svađama. Ovan želi zgodnu i samouverenu ženu, a najbolje će se snaći sa damama u znaku Strelca ili sa Lavicama. I dame Blizanci i Vodolije mogu da ga zainteresuju, dok ga Vage frustriraju, a dame u znaku Jarca i Raka izluđuju. Najbolje prijateljstvo, ne nužno i ljubav, može da ostvari sa Bikovima i Ribama.


Bik

Muškarac u znaku Bika je romantičan, praktičan, veliki ljubitelj hrane i pomalo rasipnik. Voli dame sa raskošnim oblinama koje uživaju u jelu i kuvanju. Idealna partnerka za Bika je dama u znaku Raka ili Ribe. Slagaće se i sa damom u znaku Jarca, dok će ga Škorpija žestoko privući i biti pravi izazov za njega. Blizanci i Bik su sjajna kombinacija, ali samo u krevetu. Sa damama u znaku Strelca ne može da ostvari dublju vezu, iako to želi, a dama u znaku Bika je previše tvrdoglava za njega.

Blizanci

Muškarac Blizanac je pričljiv, prati modu, voli knjige, i uvek je okružen prijateljima. Obično su vitki, uvek puni pitanja i imaju dve aktivne i različite ličnosti, što im ii me kaže, Bizanac kraj sebe želi pričljivu ženu, vitku i sa stilom. Ljubav će obično pronaći kraj dame u znaku Ovna ili Lava, a ni spoj sa Strelcem nije loš. Može da se zaljubi i u Vodoliju i Vagu, dok od Škorpija beži, kao i od pripadnica svog znaka.

 

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI