Desilo se to dok sam se zabavljao sa svojom sadašnjom suprugom koja je inače rođena Beograđanka. Moja dva drugara Ivica i Mladen su mi odmah ispričali o mojoj djevojci kako su čuli da su je karala dvojica u isto vrijeme i da su načuli meke priče kako su je jebali u grupnjaku petorica.

Ja u to nisam vjerovao pa je između nas pala neka vrsta oklade da će mi oni to i dokazati. Davne 1985 slavio sam rođendan u kući starci su otišli kod ujaka pa smo ostali sami.


Pilo se i plesalo do kasno u noć , njih dvojica se nisu cijelo veče odvajali od moje cure što mi nije smetalo , u trenucima kad bih pogledao prema njima primijetio bih Ivicinu ruku na njenoj guzi ili Mladena kako prilikom plesa se trlja o njenu stražnjicu.

Njoj to koliko sam mogao vidjeti nije smetalo pa sam ih pustio na miru. Negdje oko dva ujutro društvo se počelo razilaziti , ostao je još samo jedan dobar drugar sa curom ali je on malo previše popio pa nije bio u stanju voziti pošto ja nisam ništa pio on me zamolio da ih odvezem njegovim autom kuci.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI