U početku je izbjegavao razgovore na tu temu jer ipak je ona bila žena mog oca ali kada se uvjerio da meni to uopće ne smeta posve se opustio. Na kraju krajeva sad sam već i ja imao želju pojebati Ivanku.

Na ruku nam je išlo to što je otac rijetko bio kod kuće pa joj se Sebastian nesmetano mogao udvarati. Vrijeme je prolazilo a Sebastian i ja sve više smo se bavili mišlju da pojebemo Ivanku što prije. Pustio sam mu snimke razgovora s Anuškom i to je Sebastina oduševilo.


U jednom od razgovora uz kavu Sebastian je Ivanki otvoreno rekao kako izgleda seksi. Godilo joj je to što je rekao ali je ipak ispod oka pogledala mene očekujući moju reakciju. Da bi do kraja olabavio čitavu stvar odmah sam se nadovezao kako sam ja to primjetio čim sam je prvi puta vidio. Pomalo iznenađeno me pogledala ali sa zadovoljnim osmijehom na licu. Sada je već tijekom naših razgovora seks postao nezaobilazna tema. Kao ono sve u šali i zajebanciji ali svako malo tijekom razgovora Sebastian i ja svojim aluzijama na određenu temu spomenuli bi seks. Iako se Ivanka nije upuštala u otvorene rasprave na tu temu vidjelo se da nema ništa protiv takvih razgovora.

Jednog poslijepodneva Sebastian je donio DVD porno sadržaja.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI