Uredno sma sve te razgovore presnimio a telefonsku sekretaricu sam izbrisao. Tako sam iz tih snimljenih razgovora saznao da moja maćeha i ta Anuška imaju zajedničkog ljubavnika, stanovitog Krešu.

Moja maćeha Ivanka intezivno se družila s njim sve do udaje za mog oca. U razgovorima s Anuškom objašnjavala je kako se dobro skrasila i mora biti oprezna jer teško da će više naći nekoga poput fabijana, mog oca, ali joj Krešo jako nedostaje. Nadalje sam shvatio da se, od kada je u braku s mojim tatom, barem dva puta tajno sastala sa spomenutim Krešom.


Nadalje, ono što mi je bilo posebno zanimljivo bilo je to što sam skontao da je taj Krešo pravi grubijan i da grubost jest ono što moju maćehu pali i što ona voli. Jadala se Anuški kako je Krešo ponekad pregrub. U jednom od zadnjih razgovora podrobno je ispričala Anuški kako joj je Krešo opalio šamar jer mu se nije željela javiti na mobitel. Potom joj jevezao ruke na leđima, natjerao je da klekne pa ju je išamarao svojim velikim kurcem. Bio je izuzetno grub i plašila se da moj otac ne primjeti modrice po tijelu. Dakle moja maćeha voljela je grubijane i grubost

O svemu sam posve otvoreno razgovarao sa Sebastianom i priznao mi je kako ga Ivanka, moja maćeha, seksualno privlači i kako bi je rado prasnuo.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI