Kasnije sam saznao da je Ivanka knjigovođa, ili knigovotkinja ako je tako ispravnije, i da su se u stvari tako i upoznali jer ona je njemu i njegovom poslovnom partneru počela voditi knjige. Ivanka je također bila rastavljena žena ali nije imala djece. Ubrzo su se vjenčali i Ivanka se uselila u našu kuću.

Nisam mogao ne primjetiti da Ivanka izgleda jebozovno. Zračila je nekim jebenim seksipilom i vrlo brzo sam shvatio da je i ona toga svjesna. U stvari Ivanka je djelovala totalno kurvanjski.


Pokušajte zamisliti pomalo ocvalu ali relativno dobro očuvanu kurvu koja spremno koketira a k tome je plavuša. Voli se isprsiti koketirati s muškarcima, odijevati kratke suknje i vrtjeti izazovno dupetom. Eto, upravo tako izgleda moja maćeha. Istina, u faci izgleda dosta mladoliko i ima jebeno plave oči koje tom sveukuponom kurvanskom izgledu daju poseban dodatni štih. Moj otac nije neki ljepotan ili markantan muškarac. Ima poslovnog duha i sposoban je ali da je nekilik koji osvaja žene ili žene za njim trče, to definitivno nije.

Moj najbolji prijatelj Sebastian koji je često navraćao k meni doma sada je počeo navraćati još češće. Shvatio sam, ali i Sebastian mi je sam to vrlo brzo priznao, kako mu se moja maćeha sviđa. Definitivno se i on svidio njoj jer kada god bi Sebastain došao moja maćeha zavodnički mu se smješkala i netremice ga promatrala svojim plavim očima. Ako ga ne bi bilo nekoliko dana svako malo bi me pitala za njega trudeći se da to zvuči kao onako usput, kao fol nezainteresirano.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI