Vrata su bila poluotvorena i ušao sam. Ivanka je nagužena klečala na krevetu a sebastian je bio iza nje. Prašio ju je u guzu. Sebastianov kurac u Ivankinoj guzi… napalili su me do bola.

Ivanka je glasno ječala i zabijala glavu u jastuk. Svršio joj je u guzi i odmaknuo se pokazavši mi rukom da mogu zauzeti njegovo mjesto. Rubom plahte obrisao sam joj šupak i pičku. Nije se micala. Za razliku od Sebastina ja sam joj ga ipak sprašio u pičku. Izjebanu i napunjnu spermom pustili smo je da napokon ode na tuširanje.


Nakon što se istuširala mojamaćeha ogrunata velikim ručnikom i rukama prekriženih na prsima skrušeno je ušla u dnevni boravak. Sjela je i prihvatila ponuđeno piće. Sebastian se odjenuo rekavši kako sad ide. Pozvao je Ivanku da ga isprati. Išla je za njim do vratiju. nešto su tiho razgovarali a potom ju je Sebastian kratko poljubio u usta i otišao. Kratko mi je rekal da ide na spavanje.

Sutradan je bila nedjelja i rano ujutro otac je stigao kući. Prisječao sam se, ležeći u krevetu, svega što se proteklu noć događalo i pitao sam se kako će danas, nakon svega, reagirati Ivanka.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI