– Kuja si i boli me kurac jel ti smeta ili ne smeta što te slikamo. Sad ćeš nam obojici popušiti i fotografirati ćemo te, sviđalo se to tebi ili ne. Jel ti jasno!-

Šutjela gledajući uplašeno prema njemu a onda za trenutak pogledala u mene kao da traži moju pomoć. Sebastian je opet glasno viknuo:


-Kujo, pitao sam te jel ti jasno ili da te opet ošamarim?!- Pogledala ga je i vidno uplašena ili možda više zbubnjena nego uplašena tiho je izgovorila da joj je jasno.

Pušila nam je kurac naizmjence bez ikakvog otpora ili protesta. Prvi sam ja svršio djelomično i u njena usta. Ispljunula je ostatke sperme po podu i nastavila pušiti Sebastijanu. Mumlala je nerazgovjetno opirući se se jer ju je držao objema rukama oko glave dok je svršavao. Napokon je stisak popustio i otvrivši usta pustila je da sperma curi niz niz nenu bradu pa na pod.

Sa stola u kuhinji uzeo sam kuhinjsku krpu i dodao joj kako bi se obrisala. Temeljito se obrisala a za to vrijeme Sebastian je natočio tri čaše Jegera. Pozvao ju je da sjedne s nama za stol. Ništanije odgovorila već je idalje sjedila na trosjedu trljajući se krpom koju sam joj dao.

Sebastian me opet iznenadio. Prišao joj je i rukom je uhvatio za kosu. Ne prejako ali ne baš ni nježno. Zajaukala je iskrivivši lice u bolnu grimasu. Pognute glave držeći svojom rukom Sebastianovu kojom ju je držao za snop kose došla je do stola. Poslušno je sjela i prihvatila čašu koju joj je Sebastian pružio. Ispila je ponuđeni Jeger. Sebastain se malo pridigao i unio joj se u lice. Rukom joj je privukao glavu k sebi i strasno je poljubio.

Nikakvog otpora, nikakvog prosvjeda ili protivlkjenja s njene strane nije bilo. Nisam mogao vjerovati. Sebastian je u potpunosti dominirao nad njom.

Ivanka je još na sebi imala gaćice. Sebastian je uzeo mobitel i rekao joj neka skine gaćice i naguzi se.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI