– Ivanka je zastala držeći nas i dalje ispod ruku. Gledala je Sebastina raširenih očiju ali sad već prilično mutnog pogleda:

-Molim?!-Glasno je rekla…-Pervezni pokvarenjak, to si ti, stidi se.


– Ali odmah su joj se usta razvukla u osmijeh. Lagano smo hodali prema autu a ona je glavu naslonila na Sebastianovo rame.

Stigavši do auta Sebastian mi je dao ključeve zamolivši me da ja vozim. Držao je Ivanku oko struka a ona je zabacila glavu unazad popravljajući kosu. Za trenutak je izgubila ravnotežu čemu je razlog bila količina ispijenog Jegera ali i njene štikle s visokom petom.

Sebastian ju je čvršće primio objema rukma oko struka i povukao prema sebi kako ne bi pala. Rukama mu se oslonila o ramena a glava joj se našla skroz blizu njegove.

-Hvala mladi gospodine, spasili ste me od pada.- Prošlo je možda nekoliko sekundi koje su se činile kao vječnost, njihove usne bile su udaljene tek koji centimetar a niti jedno od njih dvoje nije pokazivalo želju da se odmakne. I onda je uslijedilo ono neminovno. Usne su im se spojile i ubrzo su se strasno ljubili isprepličući vlažne jezike.

Stajao sam uz njih i promatrao ih osječajuć kako mi se kurac diže. Sebastijan ju je privio k sebi rukama joj gnječeći guzove.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI