Nakon razvoda svojih roditelja ostao sam živjeti s ocem. Mama je bila ta koja je napustila oca i skrasila se u drugom braku. No, detalji svega što se događalo između mojih roditelja sad i nije bitno za ovu priču. Meni je tada bilo nepunihh sedam godina i nisam baš shvaćao što se to između mojih roditelja događa.

Odrastao sam s ocem, bakom i djedom u jednom malom selu nadomak Zagreba. Sve u svemu imao sam lijepo i sretno djetinstvo bez obzira što nisam odrastao uz oba roditelja. Nakon desetak godina otac se zbog prirode posla preselio u grad. S prijateljem je pokrenuo mali obrt i malo-pomalo biznis se razvijao. Istina da otac radi jako mnogo i često putuje van grada.


Ja sam već završio srednju školu i upisao fakultet. Navikao sam na njegova odsustva i česta izbivanja. Financijski sam bio zbrinut i sve u svemu osjećao sam se jako dobro.

Jednog dana po povratku s faksa u kući sam zatekao oca s jednom plavušom. Otac me upoznao s njom a ubrzo potom njih dvoje sjeli su u auto i odvezli se. Stari se vratio kroz neka dva sata i odmah rekao kako mora sa mnom porazgovarati. Slutio sam da će riječ biti o plavuši i nisam se prevario. Uz dosta nelagode objasnio mi je kako je prije izvjesnog vremena upoznao Ivanku, tako se plavuša zove, te su započeli vezu. Nije mi ništa htio govoriti ranije ali njih dvoje odlučili su se vjenčati pa eto sad mi mora objasniti kako stvari stoje.

Meni je bilo svejedno. Smatrao sam da ako otac tako želi onda neka tako i bude. Laknulo mu je kada je vidio moju reakciju.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI