Već posle prvog nanošenja, kosa je dobila poseban nevjerovatan sjaj, posebno na suncu. Gustina i volumen kose (na moju tanku, masnu i slabu kosu) – bez presedana, bez dodatnih sredstava za oblikovanje kose. Razlika je veoma primjetna i uočljiva. Kosa kao da je obimnije, jača, ne leti na ulici na sve strane.

Sviđa mi se što posle nanošenja, maska ne curi ispod kese. Probala sam je i na čistu i na prljavu kosu. Prilikom ispiranja maske, kosu operem sa 2 žumanceta (kad je nanosim na prljavu kosu). Posle pranja sa žumancima, kosa kao da je preporođena. Ili koristim domaći šampon sa mumijo.


Ova maska zaista zaslužuje pažnju. Koristim je odnedavno, ne mogu još istaći sve njene kvalitete, ali posle 2 mjeseca preporučenog korišćenja objaviću svoje slike do i posle. Možete i vi započeti tretman, i poslije razmjenimo svoja iskustva. Čitala sam dosta pohvalnih komentara na ruskim forumima, a ovu sliku je objavila jedna devojka. Kosa sa početka tretmana, i posle 6 mjeseci. Zadivljujuće. Ovo me je i podstaklo na korišćenje maske od kvasca.