Nazdravljamo naravno vise se njaginjem da bi mu sise pokazala, sve radim kako mi je muz rekao, pocinjemo sa zezanjem, vec smo po dvije case ispili, pricamo o svemu, i onda on kaze: sedni ovde pored mene udobnije ti je.

Sela sam odmah do njega, smejali smo se, pricali smo o jednom nasem poznaniku, a onda sam osetila njegovu ruku na nozi, poceoa je da me mazi, smeh je prestao, muz je slusao, rekla joj ne znam jel ovo pametno, ovaj je rekao ma odavno ovo zelim, opusti se, poceli smo da se ljubimo, ponasali smo se kao da je to prvi put.


Sela sam na njega, poceo je da me stiska, uzvikevao ke, kako imas dobru guzu i sise, sve se odvijalo tako napaljivo, pocela sam da uzdisem, polako ga odkopcavam dok on polako zariva prste u pickicu i kaze joj kako ti je vlazna, ona kao da je ovo od ranije zelela.

Spustim se dole i pocnem da mu ga pusim, piceo je da uzdise, i kroz uzdahe givori: takve jebozovne oci nisam video do sada dok mi ga pusis, baca me na kauc i pocinje mi je lizati ludacki i zabijati prste, a onda prelazi na sise i stavlja svoj debeli tvrdi kurac na moju pickicu, kaze mi sacu da te jebem kao pravu droljicu, tako si me napalila.

NASTAVAK NA IDUCOJ STRANI