Dnevni horoskop za 27. april 2018. Pregurasmo par burnijih dana, nadamo se da ste ih mirno proveli, bez problema, svađa, i da ste pobedili unutrašnje i spoljašnje demone.

Vreme je da se opuštamo par dana, pa hajde da počnemo danas. Ništa na nebu nema toliko važno da bismo vam skrenuli pažnju, ali nakon par dana intezivnog priliva energije, moguće je da se danas osetite usporeno, bezvoljno, ispijeno i istrošeno bez nekog vidnog razloga, piše današnji dnevni horoskop.


Ništa za brigu, sve će to proći kako dan bude odmicao i počeće da vas hvata ono raspoloženje koje inače imate petkom, samo što će ovaj put petak i vikend doći dobro pre za odmor nego za neko ludovanje i akciju, bar kod dobrog dela nas. Verujte nam, odmor će vam odlično doći pa zato iskoristite i današnji i narednih par dana i dobro se odmorite. Prijatan petak i vikend vam žellimo.

OVAN

POSAO

Neko možda ugrožava Vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namere.

LJUBAV

U odnosu sa voljenom osobom postoje neki manji problemi, ali na zaobilazan način možete da ostvarite neke svoje ljubavne želje. Uživajte više u lepim stvarima koje život čine posebnim.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL

NEDELJNI HOROSKOP: 23. – 29. APRIL