Saša Popović će prekinuti odmor u Opatiji da bi u četvrtak bio na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Direktor “Grand produkcije” spakovao je kofere sa suprugom Suzanom Jovanović i odmah poslije finala “Zvezda Granda” zapalio na Hrvatsko primorje gdje ima stan, ali već u srijedu vraća se za Srbiju kako bi došao na vjenčanje godine.

Prikovan uz TV


Popović ni za šta na svijetu ne bi propustio vjenčanje pastorka svoje dugogodišnje prijateljice Lepe Brene i svoje pulenke iz “Zvezda Granda”.

 U Opatiji sam planirao da budem cijelo ljeto, ali ću nakratko prekinuti odmor zbog svadbe Prije i Filipa. Ne pojavljujem se često na tim slavljima, ali njihovu svadbu ne želim da propustim jer su mi oboje dragi. Želim lično da im poželim sve najbolje u zajedničkom životu – kaže Saša.

On i njegova supruga već su isplanirali šta će obući za svadbu, a kako se saznaje, odvojili su i pozamašnu svotu novca za poklon mladencima.

 Spremili su podeblju kovertu. Ne znam koliko tačno novca će da stave, ali sigurno neće biti ispod 1.000 evra. Ipak idu na svadbu kod Breninog i Bobinog djeteta, nije to bilo ko za njih. I Saša i Suzana smatraju da je najbolje mladencima dati “šuške” jer su na početku zajedničkog života i svašta im je potrebno – priča dobro obavješteni izvor blizak prvom čovjeku “Granda”.

Popović trenutno puni baterije u Opatiji poslije naporne sezone “Zvezda Granda” i ne propušta utakmice na Svjetskom prvenstvu.

 Ne odvaja se od televizora od kada je počelo Svjetsko prvenstvo. Prati sve utakmice i sve specijalne emisije o Mundijalu, Suzana ne može da ga natjera da ode na plažu. Čim prođe Prijina i Filipova svadba, vraćaju se u Opatiju, gdje će nastaviti svoj odmor – zaključuje naš izvor.

Stiže 800 zvanica

Filip i Aleksandra izgovoriće sudbonosno “da” 21. juna u Belekspo centru u Beogradu, gdje će napraviti svadbeno veselje za čak 800 zvanica. Pored porodice, rodbine i prijatelja, vjenčanju će prisustvovati i skoro cijela estrada. Aleksandri će kum biti Aco Pejović, dok će Filipu biti čuveni košarkaš Miloš Teodosić.

Ovo je pozivnica za svadbu godine

Pozivnica za svadbu – Informer.rs

Aleksandra i Filip su svojim zvanicama poslali i elektronske pozivnice za svadbu, a “Informer” ekskluzivno objavljuje kako ona izgleda. Pored osnovnih informacija o tome gdje se svatovi skupljaju i kada dolazi matičar, gostima je naglašeno i da se elegantno obuku za tu priliku.