I dok mi je moja kurvica pušila, rekao sam joj da hoću u usta da je isprskam, pošto sam bio dobar rekla je da može….i pred sam čin svršavanja nailazio je neki kombi pa smo morali da prekinemo.U bioskopu smo hteli da gledamo film LOGAN LAKI (ko nije gledao neak ga ni ne gleda-ocajan je) , u sali smo bili moja devojka i ja, i još jedan par.

Taj par je izašao posle nekih 45 min, tako da smo u sali ostali sami…tako je počelo otkopčao sam je i dok je trajao film, lagano masirao njenu vlaznu pičkicu, dok je ona meni drkala…ubrzo se sagnula i krenula da mi puši, to nije dugo trajalo jer malo je bilo treme, a i čuvali smo se za kraj, posle filma.


Pošto mi mama ima kancelariju, i ja imam ključ, odlučili smo da odemo u istu… uz neobavezan razgovor smo ustanovili da hoćemo da probamo da joj svršim po faci, da klekne ispred mene i da je isprskam po faci, u usta gde ode…i tako došli smo u kancelariju, odmah sam je uhvatio jednom rukom za kosu, pribio uz zid, i gurnuo dva prsta u pičku, lagano je skliznulo pošto je bila prenapaljena…pitao sam je da li hoće 69?

Naravno napaljena kučkica je odmah pristala. Legli smo na pod( ima neki mekani tepih) ja dole ona na mene, ona moj kurac u usta, a pičkicu mi je nabijala na facu pa sam morao da ližem kao nikad do sad, jedno 15 minuta mi je bez prestanka pušila, a ja njoj lizao, posle se moja kučkica toliko prepalila da se samo podigla i sela mi na facu, tako da sam joj lizao i gurao prste u istu…. pitala me je” hoćeš mi ga dati” ..

NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANI