Imam savršenu devojku, po pitanju seksa opuštenu i jako dobro se slažemo, verovatno jednim delom i zbog toga sto oboje nismo imali puno toga u prošlosti. Vremenom nam je seks, zbog dobrog slaganja dostigao najviši mogući nivo, radimo šta hoćemo gde hoćemo, kad hoćemo, i nije nas sramota….

Tako jedan dan smo se dogovorili da idemo u bioskop. Našli smo se malo ranije da idemo u Šoping centar… i pored tržnog centra ima neka industrijska zona , neke firme koje su posle 20h zatvorene i ulice su mračne.


I tako dok smo išli u Šoping malo smo zastali sa strane…I moje devojka voli jako da puši, a meni to odgovara zato što to radi kao profi i uživam kad god ga stavi u usta. Tako smo počeli malo da se ljubimo ali nisam mogao da izdržim uhvatio sam je za kosu i sagnuo…

kad je počela da puši, stenjao sam kao da sam u raju, najbolje pušenje koje sam imao do tada…. oboje smo provalili da nas pali kad je nazivam kurvom i kada se prema njoj u toku seksa ophodim kao prema kurvici( naravno samo je moja kurvica).

NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANI