104_big

Imate lošu frizuru, a nemate vremena za uređenje? Evo nekoliko savjeta za brzo uređenje kose.


-Dodajte kosi volumen – zabacite glavu prema naprijed, malo razbarušite rukama kosu i nanesite lak za kosu oko korijena. Kosu zatim uobičajeno uredite.

-Oživite krajeve ravne kose – razdvojite kosu u tri ili četiri dijela na vrhu glave i sa strane. Na svaki dio nanesite volumizirajući lak za kosu. Kosu narolajte viklerima (uzmite širinu 1,5 do 3 cm). Posušite kosu i ostavite viklere na kosi dok vam se kosa ne ohladi. Skinite viklere i stilizirajte kosu.

-Oživite krajeve kovrčave kose – razdvojite kosu u četiri ili pet dijelova. Svaki dio namotajte na okruglu četku i posušite. Za kraj nanesite malo pomade na vrhove.

-Masna kosa – nanesite malo baby pudera na kosu i raščešljajte.

-Ukrotite kovrče – našpricajte kosu vodom ili lagano navlažite mokrim ručnikom. Nanesite na kosu sprej za kovrče i pustite da vam se kosa prirodno osuši.

-Dodajte kosi sjaj – Uzmite malo pomade (izaberite onu bez masti) na obje ruke i lagano utrljajte u kosu – odmah ćete dodati sjaj kosi. Najbolje izgleda na kratkoj kosi.

-Ukrotite razuzdane šiške – Nanesite gel ili pjenu za stiliziranje na šiške. Četkom izvucite šiške prema van. Šiške isfenirajte u smjeru u kojem želite da vam stoje.

-Riješite se zapetljane kose – nanesite regenerator u spreju na zapetljanu kosu. Pažljivo raščešljavajte češljom sa širokim zupcima počevši od krajeva. Za stvarno zapetljanu kosu nanesite silikonski proizvod prije raščešljavanja.