Primakao me još bliže, toliko blizu da sam ga sada mogla osjetiti, u punoj snazi, vrućeg i tvrdog, na sebi… otkopčala sam mu remen na hlačama i pustila ga van. Kao kakva zvijer se propeo u punoj dužini. A i debljini. Nisam preiskusna u tim stvarima, ali ipak sam se spustila na koljena i uzela ga u usta. Oteo mu se glasan uzdah, što me je dodatno stimuliralo.. tako sam ga željela zadovoljiti. Polizala sam ga od glavića ka jajima i natrag i ponovno uzela u usta, palucajući ga i milujući jezikom.

Uzdisao je sve glasnije, disao sve teže… ubrzo me je povukao gore i ponovno posjeo na stol… sada se on našao glavom među mojim nogama, lizao je gladno i žestoko, kao da nikada više pice vidjeti neće… ubrzo sam svršila s tihim vriskom.


Podigao se i polako ušao u mene… uboo jednom, dvaput… sve brže i brže.. uskoro je kuhinja bila ispunjena škripom stola i našim uzdasima, miris naših tijela ispunio je zrak… svršio je nedugo za mnom, po pici i trbuhu. Podigao me sa stola, zagrlio poljubio onako strastveno kao samo on zna. Obukao se u žurbi, tek sada smo shvatili da bi nam svakog trena mogao netko upasti. Imali smo tu sreću, pa nije. Ja sam pokušala izravnati zgužvanu haljinu i bacila se na spremanje i pranje posuđa.

Prišao mi je još jednom s leša, obgrlio ne oko struka, poljubio u vrat i prošaptao:
„vidimo se i za večeru“.

Pritisnuo me još jednom uz sebe, poljubio i izašao.
Ne moram naglašavati da je večer bila još ukusnija

 

Izvor: Erotskeprice.ws