Sjeli smo za stol i počeli se prisjećati onih godina kad sam često boravila tamo, kad smo se kao klinci kupali na obližnjem jezercu, upoznavali šumarke i polja… u razgovoru su nas prekinuli klinci, željni vrućih palačinki.
„idem sad, imam još nekog posla dolje, ali možda navratim kasnije“ rekao je, više djeci nego meni, namignuo još jednom onako prijateljski i nestao iza vrata.

Ja sam se uhvatila pranja posuđa nakon doručka, poslala sam klince van kako bih imala mir i rekla im da pozovu i Dražena na ručak, tamo negdje oko 2. posebno sam se potrudila oko ručka, pripremila sam ono što sam znala da voli,a i pripremila bocu vina koju sam pronašla u smočnici.


Napokon su se pojavili, upravo kad sam servirala ručak. Klinci su, kako to već s njima biva, brzo slistili što su morali i vratili se igri. Nama to i nije smetalo… smijali smo se, pijuckali vino, uživali u ručku.. kako je vrijeme odmicalo, vino je činilo svoje, uz pripomoć sunca i sparine.

Pogledala sam ga u one njegove neodoljive crne oči uprav o u trenu kad je otpijao posljednji gutljaj vina iz čaše. Spustio je čašu, primakao se, privukao me k sebi, koliko je mogao, jer je između nas bio stol, i poljubio me, nježno ali strastveno. Uzvratila sam mu poljubac, ustala sam stolca kako bi mu se mogla primaknuti i zagrlila ga. Jednom rukom je odmaknuo posuđe sa stola na stranu, a drugom me obgrlio i podigao tako da sjednem na stol.

Privili smo se jedno uz drugo, ljubili, prolazio je vršcima prstiju po mojim leđima, kao da je znao da me to izluđuje, milovala sam njegova znojna prsa, petljala prstima oko dlačica na njima, ljubila mu vrat, mokar i slan. Zavukao je ruke pod moju haljinicu, milovao mi grudi, ljubio i grickao vrat… obgrlila sam ga nogama kako bi osjetila njegovo tijelo, privila sam mu se što sam bliže mogla… gaćice su mi već odavno bile mokre, što je i on ubrzo shvatio.

NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANICI