Još jedan vruć i sparan ljetni dan. Na tetin poziv došla sam im u posjetu kako bi joj pomogla uvesti reda u kuću, jer ona zbog posla i djece, jednostavno nije nalazila vremena. Bilo je oko 10 sati ujutro, stajala sam za štednjakom i radila klincima palačinke, kad je netko ušao na stražnja vrata.

Iako ga nisam dugo vidjela, prepoznala sam tetinog šogora, Dražena, koji je živio u blizini sa svojom obitelji. Nasmiješio se i pozdravio, uz dva poljupca u obraze. Odmjerio me od glave do pete:
„vidim, i ti si odrasla“ rekao je i opet se nasmiješio.


Odnos među nama je uvijek bio prijateljski… usudila bih se reći i bratski.
„da, moralo se i meni to dogoditi“ rekla sam i namignula mu
„nisi ni ti previše zaostao“ dodala sam i nasmijala se vlastitoj šali. Bio je u dvadesetim godinama, po mojoj procijeni, nekih 24, 25. Lijepo građen, preplanule kože, odjeven u traperice i košulju koja je lijepo isticala njegovu muskulaturu.

Tek kad se okrenuo da zatvori vrata imala sam priliku upoznati svoje oči sa njegovom guzom. Mmmm, osjetila sam ludu potrebu da ju gricnem. Čini se, postao je muškarac otkako sam ga zadnji put vidjela.
„jesi li za palačinke, pečem klincima, pa mi nije problem speći nekoliko više?“ upitala sam i nonšalantno okrenula palačinku u zraku.
„kad već nudiš…“ rekao je i namignuo…

NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANICI