Lavice vole inteligente i kreativne frajere, dok Device padaju na emotivne tipove…

Ovan

Šarmantna i brižna žena Ovan najčešće pada na iste takve frajere. Ali, problemi najčešće nastaju kada shvatite da takvi frajeri uglavnom zahtevaju više vašeg vremena i energije nego što ste voljni da im date. Slobodno im recite koliko vam je vaše slobodno vreme i prostor dragocen.


Bik

Više od ičega vi se divite osobama sa snažnim stavovima pa najčešće padate na frajere koji su strastveni i s jasno zacrtanim ciljevima. No s druge strane, i vama je vaše mišljenje važnije od ičega i spremni ste ga braniti do poslednjeg daha pa neka njemu sam Bog pomogne ako će biti imalo tvrdoglav poput vas.

Blizanci

Pitanje je da li postoji šarolikija i zabavnija osoba od vas pa prvenstveno padate na harizmatične tipove koji su uvek spremni na neke nove avanture. Ako je on još i zaljubljen u rizik i život na ivici, šarmirani ste do krajnjih granica. No kakav god frajer bio, za vas je najvažnije da je u stanju pratiti vaš tempo te udovoljava vašoj potrebi za različitosti.

Rak

Budući da ste najemotivniji znak zodijaka, uvek tragate za partnerom koji će biti harizmatičan i koji će vam osigurati pozamašan stepen emocionalne stabilnosti i sigurnosti. A, s obzirom na to da ćete slobodno veče radije provoditi u prijatnosti sopstvenog doma nego u klubu, velika je verovatnoća da ćete se zaljubiti u kolegu s posla. Kolege viđate svaki dan, verujete im i znate da će uvek biti tu za vas.

Lav

Vi volite inteligente i kreativne frajere koji vas inspirišu svojom posebnošću, upornošću i odlučnošću. Vi ste rođeni vođe i obožavate da se pokazujete i dokazujete pa i za idealnim partnerom tragate po prostranstvima crvenih tepiha. Vi ste najveća zvezda zodijaka i za jednako sjajnim partnerom i tragate.

Devica

Vas će na prvu osvojiti umetnički i emotivni tipovi koji će znati da cene vašu podršku i brižnost. Ovo često zna da vam se obije o glavu budući da ćete pre ili kasnije naletite na seronje koji jednostavno obožavaju koliko ste toga spremni da učinite za njih, iako najčešće ne vraćaju ni približno istom merom.

NASTAVITE ČITATI