4. Parfem koji traje
Gotovo da i ne postoji žena koja ne voli koristiti parfeme, pa će sljedeći savjet zasigurno biti od koristi. Kako bi produžili vijek trajanja parfema na vašem tijelu, ne nanosite ga samo na vrat i dekolte već i na gležnjeve i na pregib koljena. Miris parfema isparava prema gore pa će vaš parfem u svakom slučaju trajati dulje.

5.  Sjenilo za neodoljiv pogled
Zanimljiv savjet koji je otkrila supermodel Heidi Klum svakako treba isprobati. Vaše uobičajenu crnu ili smeđu olovku za oči, tuš ili sjenilo za promjenu zamijenite s onim tamnoljubičaste boje. Ljubičasta boja istaknut će vaš pogleda, ali i naglasiti boju očiju, a kao rezultat pohvalite se neodoljivim pogledom koji obara s nogu.


6. Obrvama smanjite podočnjake
Veliki broj žena bori se s problemom tamnih krugova oko očiju. Iako je korektor najbolje rješenje, pokušajte ih ublažiti uz pomoć oblika obrva.

Počupajte obrve tako da izgledaju što ravnije s podignutim krajevima, a ne u obliku luka kakve najčešće jesu, a što dodatno naglašava podočnjake. Ravnije obrve ublažiti će tamne krugove, ali i naglasiti vaš pogled.