Kada je riječ o njezi lica i tijela savjeti stručnjaka kao što su frizeri, vizažisti i kozmetičari uvijek su dobro došli. Osim onih poput: ‘Ne stišćite sami prištiće i perite lice dva puta dnevno’ koje svjesno ignoriramo, postoje trikovi koji su doista zlata vrijedni. Saznajte o kojim je trikovima riječ

1. Volumen kose
Jednostavan trik koji zasigurno niste znali otkrila je poznata američka frizerka Chris Megia.
Šampon odnosno puder za suho pranje kose možete kupiti u bilo kojoj poznatijoj drogeriji, a osim prvobitne namjene može poslužiti kao savršeno sredstvo koje će vašoj kosi dati nevjerojatan volumen.


Nakon što ste puder nanijeli na korijen neoprane kose, okruglom četkom isfenirajte korijen , a mješavina šampona i prirodnih masnoće kože vašoj će kosi dati čvrstoću i volumen koji će trajati tijekom cijelog dana.

2. Pogled iz snova
Iako postoje tisuće maskara za razne tipove trepavica, najvažnije je pronaći odgovarajuću kombinaciju vašem tipu trepavica. Maskare za volumen ponekad mogu biti vrlo teške i slijepiti vaše trepavice pa upravo zato savjet poznate holivudske vizažistice Taylor Chang-Babaian je i više nego koristan.

Baza za vaše trepavice neka bude vodootporna maskara za produljenje trepavica. Nakon toga nanesite maskaru za volumen koja će naglasiti vaš pogled i vaše trepavice pretvoriti u one holivudske.

3. Depilacija britvicom
Iako je depilacija voskom ili laserom vrlo popularna, većina žena još uvijek koristi britvicu. Kako bi spriječili urastanje dlačica, posebno onih neugodnih na području bikini zone upotrijebite ovaj jednostavan i već poznat savjet koji potvrđuje i dermatologinja Jessica Wu. Žilet uvijek koristite u smjeru rasta dlačica!

NASTAVAK