Krajičkom oka sam videla da se sa Gagom dešava slična stvar i da je tucaju ali nisam mogla da se okrenem i da vidim tačno šta se dešava. Groktala sam kao stoka nabijena na dva kurca. Lik koji mi ga je stavio u usta me je obema rukama držao za glavu i bradu i brutalno me je tucao u grlo. Dohvatila sam ga za muda i počela da mu ih masiram i gnječim kao da sam želela da iz njegovih muda iscedim svaku kap njegovih sokova.

Onaj koji me je jahao od pozadi nije posustajao, već me je bez prestanka snažno i brzo kao singerica naticao na tvrdi kurac. Orgazme koje sam doživela na njegovom kurcu nisam ni brojala. Odjednom su obojica počeli da grokću kao veprovi i da se grče, počeli su da me pune supermom i da urlaju. „Aaaaaa kurvooooo”, vikali su obojica dok su u mene špricali vrelu i gustu spermu. Kada su obojica svršili ostala sam tako nagužena na stolu među onim čašama, niz butine mi se cedilla sperma, jedva sam smogla snage da ustanem i krenem, kad me onaj glavni uhvati za ruku. Izvukao je dve novčanice od po 50 eura, unese mi se u facu i reče: „Mala evo za tebe i za drugaricu, da imate za Čoko-moko da ližete”, i poče bezobrazno da se smeje: „Hahahahahhaha…”


Okrenula sam se i pošla, kolena su mi klecala, niz butine mi je i dalje curila sperma, a na licu mi je zatitrao kurvinski osmeh.