U jednom trenutku je zaroptao, počeo je da se grči, a iz njegovog kurca počeli su da špricaju vreli mlazevi sperme direktno u moje grlo, „Aggrrrgghhhh!”, penila sam i davila se u u sopstvenoj pljuvački dok me je lik držao čvrsto za kosu i praznio svoja muda direktno u moje grlo.

To nije bilo nikakvo pušenje već me je lik bukvalno izjebao u usta. Kada me je pustio i kada sam izvukla njegov sada već opušteni kurac, bila sam totalno razjebana, od brutalnog facefuck-a, crna maskara, pomešana sa suzama mi je prekrila obraze, a iz usta mi se niz bradu cedilla pljuvačka pomešana sa spermom. I taman sam zaustila da nešto izgovorim, kada me drugi lik, dohvati za mišku, podiže i gurnu me da se naguzim na sto između čaša i sve je to pratilo njegov bezobrazni komentar: „Sada ja na mene red”.


Uhvatio me je za tangice i snažno povukao, raspale su se u tren oka, bacio ih je na stranu, pljuno u svoju šaku i natrljao svoj debeli, tvrdi kurac, nacentrirao je glavić na ulaz u moju raskvašenu pičkicu, uhvatio me za kukove i silovito mi ga je nabio sve do muda! Ciknula sam od bola i slasti, počela sam da se grčim i momentalno da svršavam na tvrdoj kurčini. Lik je počeo da me puni toliko brzo i jako da sam pobenavila i počela da se gubim od silovitih orgazama koji su mi parali telo.

Izgubila sam se skroz i reči su poletele iz mene: „Jebi me jakoooo, razglavi me tim matorim kurcem, jebi me kao drolju, aaahhh”, vrištala sam dok me je on punio od pozadi a moja guza je vibrirala pod njegovim naletima. „Aaaahhh” nastavila sam da vrištim i da izgovaram gadosti: „Punite me spermooom, hoću da me punite kao droljuuu ahhhhaa”, cijukala sam i naticala se na tvrdi kurac.

Onaj glavni kome sam na početku pušila se obrati jednom drugom: „Zapuši kučki usta, mnogo sere!” Lik izvadi kurac iz pantalona, priđe mi i gurnu mi ga do pola u usta. „Tako”, reče glavni, „da ne kenja kurvica vše”, i naredi im odsečno „trpajte to”!

NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANI