Isplazila sam svoj jezik i počela da mu ližem kurčinu od korena pa sve do ogromnog glavića. Lizala sam gore-dole simulirajuci lizanje sladoleda i poslušno ga gledala pravo u oči. „Jel’ lep sladoled, jel’ ti se sviđa?”, upita me u jednom trenutku. „Da, lep je”, odgovorila sam i nastavila da mu ližem kurac. „A, nemoj da si aljkava, vidiš da ti se topi ovde dole, poliži to da ne kaplje”, usmeri mi glavu ka svojim mudima… Progutala sam jedno mudo i počela da ga nežno oblizujem svojim vrelim jezikom… „Taaaakooo, mala, takooo”, bio je zadovoljan.

Naizmenično sam gutala levo, pa desno mudo, dok je on zavaljen bezbrižno pio svoje piće. Odjednom me zaustavi i reče mi: „Mala, je li ima neka nagrada na taj sladoled, pogledaj tu dole, piše dal’ si nešto dobila”. Opet se obrati onom liku: „Kume, koliko se pare mogu dobiti kad se liže ovaj Čoko-moko?” „Uuu kume, mnogo pare mogu da se dobiju.” „Eto vidiš šta kaže kum, pogledaj tu jel’ piše nešto.” Bila sam zbunjena i samo sam zamucala: „Nnnema nišštaa…” „Nema ništa, ma lažu pička im materina, nego znaš šta tu možeš da dobiješ, jel’ znaš??”, upita me. Opet sam promucala: „Nnee..e”. „Pa tu seko možeš da dobiješ samo kurac!” „Hahahahhaha”, počeše svi da se smeju bezobrazno, a on me uhvati za potiljak i gurnu mi glavu prema svom kurcu i reče: „Nego liži ti taj sladoled da ti se ne istopi”.


Poslušno sam isplazila jezik i počela da ližem preko muda, pa sve do glavića i da simuliram lizanje sladoleda. U jednom trenutku me ponovo zaustavi i reče mi: „Pa zar ne vidiš da ti se sladoled topi, ‘ajde moraš to da progutaš dok se sve nije otopilo”.

Uhvati me za rep i pola njegove nabrekle kurčine bilo je u mojim ustima. Počela sam da palacam jezikom po glaviću, dok mi ga je on kratkim trzajima sve više gurao u usta. Njegovi trzaji su postajali sve jači i sve brži, počela sam da se davim jer mi je njegova tvrda kurčina uletala u grlo. Maskara mi se razlila i slivala niz obraze, iz mojih usta se čulo samo krkljanje i gušenje kurcem: „Gag, gag, gaaagggrr”, samo sam penila dok mi je njegova kurčina sada već celom dužinom uletala u grlo a niz njegova muda koja su me udarala po bradi cedilla se moja pljuvacka pomešana sa njegovim slanim ukusom kurca.

NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANI