Pitala sam konobara ko su oni, on mi je rekao da su to momci iz Voždovačkog klana i da sa njima nema zajebancije. Meni je sve to bilo zabavno, a i ložili su me žestoki momci tako da sam te večeri htela da se zabavim do kraja. Popela sam se na podijum, vrtela sam se oko šipke, u ruci sam držala flašu tekile i povremeno kao kurvica pila iz nje. Počela sam da guram grlić flaše sebi u usta i da simuliram oralni seks.

Pridružila mi se i Gaga i počele smo zajedno da oblizujemo grlić flaše, sve vreme smo merkale one likove i bezobrazno se cerile u njihovom pravcu. U jednom momentu počela je dobra klupska muzika, ja i Gaga smo se naguzile na veliki zvučnik i u ritmu muzike tresle svojim guzovima, ceo klub je poludeo i masa ja počela da kliče, a mi smo i dalje bez prestanka tresle guzovima.


Tangice koje smo nosile su bile samo jedna linija koja mi se usekla u guzu i picu pa su gosti imali dosta perveznu sliku ispred sebe, takoreći naše pičkice su im bile na izvol’te. Tu našu ludu zabavu prekinuo je gazda kluba, koji nam je sa ozbiljnim izrazom lica rekao da nas zovu oni opaki momci da idemo za njihov sto i da je bolje da odemo. Ja sam išla prva, a Gaga iza mene. Stala sam tačno ispred onog glavnog starijeg lika sa kajlom i kezila se kao idiotkinja.

On me je pogledao prezrivim, mrkim pogledom i reče glasno: „Klekni!” I dalje sam se kezila: „A zašto da kleknem?” …pitala sam. Polako je ispijao viski iz čaše i još glasnije rekao: „Da radiš!” I dalje sa osmehom pitala sam: „A šta da radim?” Velikom brzinom snazno me je uhvatio za kosu i bacio na kolena među svoje noge, uneo mi se u facu i počeo da urla: „Da pusišiš kurac, kurvetino smrdljiva!!!” Iako sam bila uplašena, osetila sam kako mi se vlaži pičkica od ove neočekivane situacije.

Pokazao mi je očima na svoje međunožje i rekao: „’Ajde…!” Počela sam lagano da mu otkopčavam farmerice i već sledeceg trenutka pred mojim očima se klatila njegova nabrekla kurčina od barem 22 cm… Širom sam otvorila usta i krenula prema glaviću, kada me je on ponovo uhvatio za kosu i rekao: „Stani, šta to radiš?!! Pa jel’ se tako liže sladoled, hoćeš sve odjednom da progutaš, pa da nazebeš?”, pitao je lika preko puta sebe, „Kume, koji ovo beše sladoled?” A on mu uz prezriv osmeh odgovori: „Čoko-moko, kume!” „A da, jeste, a kume, jel’ beše taj sladoled vole ove današnje klinke da ližu??” „Taj, kume, nema klinke koja ga ne voli!” „Eto, čula si mog kuma, a sada budi dobra i polako liži taj sladoled da ne nazebeš.”

NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANI