Te večeri ja i moja drugarica Gaga imale smo zakazanu promociju tekile u jednom noćnom klubu. Sa gazdom je pao dogovor da dobijemo po 100 evra i sve što nam budu dali gosti je takođe naše. Obukla sam teksas minić, koji je bio toliko bezobrazno kratak da su mi sevali guzovi i crne providne tangice, kroz koje se nazirala obrijana pičkica.

Na nogama sam imala crvene štikle sa visokom petom i crne čarape dokolenice. Moja drugarica Gaga je bila slično obučena i čim smo ušle u klub gosti su počeli da zvižde i da nam dobacuju.
Gazda kluba nas je pozvao u magacin i dao nam dve kratke majice sa natpisom pića koje smo te večeri promovisale.


Uzele smo po jednu flašu u ruke i izašle među goste, guzile smo se po stolovima, čepile smo im se pred facama, mešale im u krilu… sve smo radile samo kako bi od pijanih gostiju izvukle bakšiš.

Neki su nam pare gurali među sise, neki su pokušavali da nam gurnu ruku u gaćice, neki su tražili da im igramo u krilu, u svakom slučaju bakšiš je na kraju zvršavao kod nas. Bilo nam je zabavno, a povrh toga bile smo zadovoljne jer smo već bile zaradile poveliku svotu novca.

Bilo je negde posle ponoći kada su u klub ušli petoro likova opakog izgleda. Prvi je imao oko 50 godina, na sebi je imao tesnu crnu majicu, oko vrata mu je visila ogromna kajla, a ručerde su mu bile sve istetovirane, manje-više i ovi što su bili sa njim su izgledali slično. Primetila sam da kada su ušli, svi su prestali da se smeju, a mnogi gosti su napustili lokal. Zauzeli su mesto u jednom separeu i naručili piće.

NASTAVAK NA IDUĆOJ STRANI